Peak performers

Wanneer je een peakperformance wilt leveren moeten zowel lichaam als geest in topconditie zijn. Je kunt dit realiseren door aanpassingen in je levensstijl. Supplementen leveren daarbij een belangrijke bijdrage. We maken hierbij onderscheid in nootropics en supplementen voor het sporten.

Nootropics bestaan uit natuurlijke ingrediënten die de hersenfuncties ondersteunen. Het doel is dat ze je helpen om beter te leren, je geheugen te verbeteren, je focus te vergroten en meer constante energie te leveren. Wij verkopen uitsluitend nootropics met ingrediënten die in Europa zijn toegestaan. De meest uitgebreide nootropic, is Qualia Mind van het Neurohackers Collective. Hierin zitten 27 ingrediënten die synergetisch samenwerking om een mentale topprestatie te leveren. Daarnaast hebben we stacks van Natural Stacks en Brain Effect. Uiteraard verkopen we ook alle nootropics van Bulletproof.

Voor optimaal resultaat van je (kracht)training hebben we producten geselecteerd die helpen tijdens de training en voor herstel erna. BCAA en Biocreatine neem je voor- of tijdens de training zodat je spierweefsel de maximale training load aankan. Whey proteine of plantaardige proteïnen helpen bij het herstel en de opbouw van de spieren. We hebben hiervoor een special Gym stack samengesteld. Deze bestaat uit Natural Stacks producten: Whey Protein and Collagen voor spieropbouw en herstel, Biocreatine voor spiergroei, BCAA voor uithoudingsvermogen tijdens het sporten en Smart Caffeine voor alertheid zonder overstimulatie.